Home  

Kinderopvang Ukke-Puk is een gastouderkinderopvang en werkt als een zelfstandige onderneming in samenwerking met gastouderbureau "Charno"
Ukke-Puk is gevestigd in Oosterhout, in de regio van Breda.

Laat ik mij eerst even voorstellen, ik ben Diana van Bavel, gehuwd en heb twee kinderen: Een dochter van 22 jaar en een zoon van 20 jaar. 

Ik ben gastouder vanaf 2002 en werk samen met gastouderbureau "Charno" ik ben zelfstandig ondernemer en sta ik ingeschreven bij de kamer van koophandel. 

Op 14 juli 2010 heb ik het "Certificaat goed gastouderschap" in ontvangst mogen nemen bij P3transfer te Etten-leur. Hiermee heb ik voldaan aan de gestelde eis van de wetgever om voor 1 september 2010 te voldoen aan de deskundigheidseisen. 

De opvang die ik aanbied is vooral gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik werk met flexibele tijden, en kan in overleg met u altijd een passende overeenkomst sluiten.

De kinderopvang heb ik bij mij aan huis, uw kind wordt opgevangen in een gewone gezinssituatie waardoor uw kind zich erg snel veilig en thuis zal voelen, omdat de kinderopvang kleinschalig is (1 tot 6 kinderen) is er veel ruimte en individuele aandacht voor uw kind.

Heeft u nog vragen? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact(klik) met mij opnemen.

De nieuwste ontwikkelingen mbt de kinderopvang kunt u terug vinden op de nieuws pagina ook de laatste ontwikkelingen mbt de site kunt u hier lezen op de nieuwspagina.